Sierra Golf Resort – ett paradis för golfare, i norra Polen

Sierra Golf Resort, som ligger i ett pittoreskt område, är den perfekta platsen för golfälskare. Den 18-håls golfbanan i mästerskapsklass (72 PAR) erbjuder variation när det gäller svårighetsgrad och landskap.

Sierra är en parkbana där mer än 11 000 träd, buskar och blommor skapar harmoni med det omgivande landskapet. Det är en idealisk plats inte bara för golf, utan också för dem som älskar att komma i kontakt med naturen. Golfbanan imponerar med sin varierade terräng och det perfekt underhållna gräset i världsklass ger utmärkta spelförhållanden.

Sierra Golf Resort är också den perfekta platsen för att starta ditt golfäventyr. Den 300 meter långa driving rangen med 26 ställningar är det perfekta tillfället för både nybörjare och avancerade spelare att finslipa sina färdigheter.

Vad ska man göra efter golfen? – Sevärdheter på Sierra Golf Resort

En vistelse på Sierra Golf Resort handlar inte bara om golf, utan också om underhållning utanför banan!

Under din vistelse kan du njuta av en rad aktiviteter som avkopplande bastur, paddeltennisbanor, biljard och en pool, vilket gör din vistelse ännu mer njutbar på sommaren. För den som gillar utomhusaktiviteter finns också cyklar att tillgå, så att man kan utforska de vackra omgivningarna.

Det finns också en Steak House-restaurang på området. Köttälskare kommer inte att bli besvikna på utbudet av biffar. Den varierade menyn kommer att tillfredsställa de mest krävande smakerna. Alla kommer säkert att hitta något som faller dem i smaken. På menyn finns dessutom ett stort utbud av Whisha & Bourbon, som är perfekt för en kväll ute efter en aktiv dag.

Hotell på Sierra Golf Resort

Club House på Sierra Golf Resort är mycket elegant och mysigt. Klubbhuset har inspirerats av skotska golfresorter och erbjuder smakfulla interiörer som påminner om traditionell klubbhusstil. Boendet är beläget i hotellets bungalows, som har terrasser med utsikt över golfbanan. För bekvämlighetens skull har rummen inretts i skandinavisk stil. Hotellet har plats för 104 personer.

Sierra Golf Resort

Resa till Sierra Golf Resort

Sierra Golf Resort är inte bara en fantastisk plats att spela golf på, utan också en lättillgänglig destination. Det ligger i den norra delen av Polen, cirka 45 minuter med bil från Gdansks flygplats.

Det utmärkta läget innebär att gästerna slipper långa restider med flyg och samma dag kan njuta av en omgång golf.

Flygtiderna med flyg är som följer:

  • Norge – 1,5 h
  • Sverige – 1 h 15 min
  • Finland – 1,5 h
  • Danmark – 55 min
  • Island – 3 h 35 min

Gynnsamt klimat

I Polen kan golfspelaren inte bara njuta av de vackra golfbanorna, utan också av ett behagligt klimat som främjar spelet. Med medeltemperaturer på mellan 18 och 25 grader Celsius på sommaren är golfsäsongen längre än i många andra länder. Detta är idealiska förhållanden för golfälskare, som kan spela bekvämt utan att hindras av extrema temperaturer.

Sammanfattning

Sierra är en utmärkt golfbana i Polen som är idealisk för en längre vistelse för att spela golf. I Stay&Play-paketet ingår flygplatstransfer, boende i en stämningsfull bungalow, green free, frukost, välkomstmiddag, fri tillgång till utomhuspoolen, gratis WiFi och parkering.

Sierra Golf Resort är inte bara en golfbana i mästerskapsklass, utan ett helt fantastiskt golfäventyr.

För den kräsne spelaren erbjuder Sierra inte bara oförglömliga golfrundor, utan också avkoppling, underhållning och exceptionella vyer som kommer att stanna kvar i ditt minne under en lång tid.

By Sport Extrem

Välkommen till Sport Extrem! Ditt äventyrliga hem för extremsporter, kampsporter, motorsport, vattensporter, vintersporter och sportutrustning. Utforska spännande utrustning, inspireras av vårt engagerade community och ta dina passioner till nya höjder. Bli en del av vårt adrenalinfyllda äventyr - välkommen till Sport Extrem!

Lämna ett svar

Liknande inlägg!